Lesrooster 2019/2020

Zoals ieder jaar moest er ook nu weer een nieuw lesrooster worden gemaakt. In verband met de samenvoeging van de beide Vlaardingse turnverenigingen tot VG Dynamiek, kostte dat dit jaar iets meer moeite. Het samenvoegen betekent namelijk niet alleen dat er 1 bestuur komt, maar ook dat de lesgroepen meer samenhang moeten krijgen. Tegelijkertijd wilden we de wijzigingen voor de leden zo beperkt mogelijk houden. Tot slot moest ook op iedere groep leiding komen, het liefst vanuit beide voormalige verenigingen. Doordat veel leiding nog naar school gaat of studeert, moet hierbij ook rekening gehouden worden met roosters van school en studie. Het nieuwe rooster is tijdens de ALV van 11 juli 2019 gepresenteerd.

Indien de lestijden voor u niet mogelijk zijn dan gaan wij graag in overleg over de mogelijkheden. U kunt hiervoor een mail sturen naar: vgdynamiek@hotmail.com

Geeft u in de mail alstublieft aan om wie het gaat en in welke les het lid ingedeeld is. Ondanks de vakantietijd zullen wij uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Onze partners
Onze "dikke" vrienden