Nieuwsbrief Oktober 2019

Kandidaat voorzitter

Beste leden, ouders/ verzorgers en trainsters,

Het nieuwe seizoen is begonnen onder een nieuwe naam, clubkleuren en een nieuwe vlag.

Vlaardingse Gymsport Dynamiek

Bij een nieuwe vereniging komt ook een nieuw bestuur om de hoek kijken. Mij is gevraagd om me kandidaat te stellen voor het voorzitterschap. Hierbij wil ik dan ook van de gelegenheid gebruik maken om dit te doen.

Mijn naam is Onno Dooms, 46 jaar, vader van één van onze selectie turners en ondernemer.

Het samengaan van Leonidas-Dovido en Triade heeft voor velen achter de schermen het nodige werk betekend. Ik wil bij deze dan ook iedereen bedanken die hieraan mee heeft geholpen en nog steeds aan het helpen is om de opstart zo vlekkeloos mogelijk te laten plaatsvinden. Natuurlijk zullen er nog zaken in de komende maanden aandacht vragen of nog niet helemaal op orde zijn. Maar daar vraag ik hierbij alvast begrip voor.

Helaas is het zo dat een vereniging niet kan functioneren zonder vrijwilligers. Wij hopen als bestuur dan ook, dat wij een beroep kunnen doen op een ieder die zich in zou willen zetten voor de vereniging.

Mocht u vragen hebben aan ons als bestuur of aan mij kunt u ons of mij aanspreken of mailen: bestuur@vgdynamiek.nl of voorzitter@vgdynamiek.nl

Onno Dooms, Kandidaat voorzitter

Grote Club Actie (GCA)

Ook dit jaar doen we weer mee met de GCA en we hopen dat er veel loten zullen worden verkocht. Met de extra inkomsten kunnen we leuke en nuttige dingen doen. We willen heel graag voor onze trainsters mooie trainingspakken aanschaffen om V.G. Dynamiek nog meer uit te dragen. Ook de turners en turnsters zien we heel graag zoveel als mogelijk in Dynamiek-style. Daarom krijg je als beloning het volgende:

Bij verkoop van 45-55 loten krijg je een Dynamiek-bidon of Dynamiek-sokken.

Bij verkoop van 56-75 loten krijg je een Dynamiek T-shirt met je naam erop.

Bij verkoop van meer dan 90 loten ontvang je een Dynamiek trui met je naam erop.

Doe je best en verkoop zoveel loten als je kunt!!! En wie weet zien we je in een mooi Dynamiek T-shirt of nog mooier in een Dynamiek trui.

NB: Mocht je al één van de cadeautjes hebben en met de verkoop van de loten kom je voor het cadeautje in aanmerking dat je al hebt… neem dan contact met ons op via info@vgdynamiek.nl

Turnen voor jongens

Het seizoen bij de jongens is heel ambitieus van start gegaan. Vorig jaar nog gezamenlijk met de meiden trainen, nu hebben de boys een eigen uur. Er zijn op dit moment 13 jongens in de leeftijd van 6 tot 10 jaar aan het trainen onder leiding van Noa Schuchhard. Tevens is er een selectie uur gestart op de vrijdag in de turnhal aan de Zwanensingel. Bij al dit enthousiasme hoort ook een verenigingstrainingspak. Binnenkort zien jullie ‘onze boys’ in een hele mooie outfit!

Ken je nog jongens die ook zin hebben om te komen turnen dan zijn ze van harte welkom op het Kruidenpad. Wanneer?? Woensdagavond van 18.45 uur tot 19.45 uur.

V.G. Dynamiek naar de Babberspolder

Wist u dat we ook in de Babberspolder turnen? Dit doen we op de donderdag van 15.00 uur – 16.00 uur in de Groene Draad aan de Van Hogendorplaan. In de toekomst wordt (bij voldoende animo) een tweede groep gestart van 16.00 uur – 17.00 uur. In deze groep zullen dan de 8-plussers trainen. Ben jij tussen de 6 en 10 jaar en heb je zin om te komen dan ben je van harte welkom. De lessen worden verzorgd door Regine Schuchhard. De groep groeit goed dus wacht niet te lang om ook een mooie handstand te komen maken… Meer informatie via turnenopdonderdag@gmail.com

Special Olympics

Op 2 november komt namens V.G. Dynamiek op de Special Olympics in Almere Teske Groenwegen in actie! Wij wensen haar heel veel plezier en succes toe! Teske zet hem op!

Springdagen

Samen met een grote groep jeugdleden hopen we op donderdag 3 januari weer naar Sommelsdijk te gaan voor het jaarlijks springfeest! Altijd weer een superleuke dag om naar uit te kijken! De brieven met meer informatie worden de komende week uitgedeeld in de diverse groepen. Heb je geen brief gezien? Vraag er dan om bij de leiding.

Recreatie turnpakjes

V.G. Dynamiek heeft voor de recreatiegroepen een mooi rood turnpak. Dit is online (via de V.G. Dynamiek website) te koop bij de firma CEK uit Zwijndrecht. U komt via onze website op de juiste pagina van CEK. In de week van 16 november worden er passessies georganiseerd. Meer informatie kunt u opvragen bij Regine Schuchhard via turnenopdonderdag@gmail.com

Zelf passen? Bel dan even met CEK en vraag of de juiste maat in de showroom hangt. CEK is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Adres: Ter Steeghe Ring 115 in Zwijndrecht (25 minuten rijden met de auto vanaf Vlaardingen). Telefoon: 078 6191 000.

Startfeest V.G. Dynamiek

Op zaterdag 7 september was het dan zover, de officiële start van onze vereniging! Alle inspanning om er een succes van te maken was niet voor niets want wat was het druk en wat was het gaaf. Het onthullen van ons nieuwe logo, de website maar bovenal het turnplezier. Een groot compliment voor onze activiteitencommissie, trainsters en overige vrijwilligers! Tevens mogen we het Sportcentrum Vlaardingen niet vergeten te bedanken voor hun medewerking. TOP!! Onze Wethouder van Sport Bart Bikkers was ook erg onder de indruk en wenst ons veel succes en plezier. Ook een dankwoord voor de pers, fijn dat jullie er ook waren en het turnen in Vlaardingen willen blijven volgen!

Wist u dat…

– De volgende bestuursvergadering gepland staat op 28 oktober

– Het bestuur deze maand met alle leiding kennis zal maken en spreken over V.G. Dynamiek

– Het bestuur gesproken heeft met de verenigingsondersteuner van Vlaardingen in Beweging (VIB) Suzanne van Reij

– Wij dit als erg nuttig hebben ervaren

– Er zeker een vervolggesprek zal plaatsvinden

– Samen met VIB hopen we nog meer vrijwilligers in beweging te krijgen

– Want een vereniging kan niet zonder… Dit is de uitdaging die we moeten aan gaan

– Dat vrijwilligerswerk hartstikke goed en leuk is

– Wij u heel graag als vrijwilliger verwelkomen bij Dynamiek

– We bezig zijn met een vrijwilligerscatalogus om taken concreet en helder te maken

– De onderlinge wedstrijd verplaatst wordt naar het voorjaar i.v.m. de intocht van Sint en Piet(en)

– Onze kinderen heel erg gebaat zijn met het turnen

– De volgende nieuwsbrief wellicht iets minder lang is…

Onze partners
Onze "dikke" vrienden