Springdagen

Op donderdag 2 januari gaan we naar de springdagen in Sommelsdijk.

Dit dagje uit is voor alle jeugdleden van onze vereniging. Tijdens deze dag gaan we de volgende leuke activiteiten doen. Mocht er ruimte over zijn , dan mogen ook introduce’s mee.

Activiteiten

Zwemmen, (Voor de veiligheid mogen alleen kinderen met zwemdiploma mee) Er is naast eigen leiding ook zwembadpersoneel als toezicht aanwezig Springen (Grote trampoline airtumblingbaan, minitrampoline met Pegases, minitrampoline met schuin vlak, minitrampoline met airbox XL, kast minitrampoline, dubbele minitrampoline en trapeze zwaaien),

Eten (patat met frikandel of kipnuggets en pakje drinken) Klimmen, tokkelen, bowlen en handboogschieten.

Heel de dag loopt er dan een juf/begeleider mee bij jouw groepje. Het is in de Staver in Sommelsdijk . We verzamelen ’s morgens bij het shell station aan de Holysingel, Tijd volgt later. We worden door de organisatie opgehaald met bus(sen). Ook worden we aan het eind van de dag op de afgesproken tijd ook weer terug gebracht.

Het kost €…27,50. Opgeven is meegaan.

Deze dag wordt georganiseerd door stichting springdagen. Op hun website www.springdagen.nl kun je filmpjes en foto’s van andere jaren bekijken. Lever je briefje + inschrijfgeld (€ 27,50) zo snel mogelijk in (voor 18 november), zodat de leiding alles goed kunnen voorbereiden. (in een envelop met je naam op de voorkant) Na je aanmelding krijg je (in december) een briefje(of mail) over de tijd dat we vertrekken en terug komen. Er is een maximum aan plekken (vol is vol). Dus laat snel weten of je mee gaat.

MVG Activiteiten commissie VG Dynamiek

Onze partners
Onze "dikke" vrienden