Sponsorkliks

Beste ouders en leden,

Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die VG Dynamiek een warm hart toedraagt mogelijk om VG Dynamiek GRATIS te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.sponsorkliks.com of klik hier om direct naar onze omgeving te gaan.

Op deze website staat een banner van sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder bol.com, coolblue en booking.com. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert jouw sponsordoel een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra.

Doe hetzelfde als u een pizza wilt laten bezorgen bij thuisbezorgd.nl. Via jouw sponsordoel kunt u terecht bij 7.000 restaurants waarbij elke bestelling geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens VG Dynamiek

Onze partners
Onze "dikke" vrienden