Familieturndag

Heb jij altijd al eens jouw vader of moeder een salto willen zien maken of opa/oma een koprol op de vloer, dan is dit je kans! Op 9 februari 2020 van 14.00 tot 18.00 organiseert VG Dynamiek samen met het goede doel ‘Sport Helpt’ een familieturndag. De familieturndag is voor iedereen van de vereniging (van selectie tot recreatie, jongens en meisjes) bedoeld die het leuk vindt om met elkaar een leuke dag te beleven waar turnen en het goede doel centraal staan. Met jouw bijdrage kunnen de chronisch zieke kinderen een fantastische dag beleven met hun sportheld en kunnen wij met z’n allen VG Dynamiek ondersteunen!

De kaartjes zijn op die dag te koop bij de entree van de turnhal en kosten € 2,50 voor kinderen t/m 11 jaar en € 5 voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder. Alle opbrengsten die over de hele dag worden gedaan gaan voor 50% naar de clubkas van VG Dynamiek en 50% naar de het goede doel ‘Sport Helpt’. De stichting “Sport Helpt” organiseert droomontmoetingen voor ernstig zieke kinderen in het ziekenhuis, of in overleg op een alternatieve locatie, met een (Olympische) topsporter van zijn of haar favoriete sport. Ieder kind verdient een lach op zijn of haar gezicht en daarvoor is deze stichting in het leven geroepen.

Tijdens het evenement ga je turnen met jouw familie, op alle toestellen. Op ieder toestel zijn er verschillende opdrachten en challenges die je samen met je familie uitvoert. Daarbij is er een kraam aanwezig waar je turnpakjes kan kopen en een hapje en drankje kan nuttigen. Ook kunnen er ter plekke donaties worden gedaan waarmee je het goede doel en de vereniging steunt.

We willen je vragen om van te voren in te schrijven bij de trainsters door onderstaand formulier in te leveren of een mailtje te sturen naar irisvdweijde@live.nl. Kun je om welke reden dan ook niet mee doen dan hebben we alle hulp nodig die we kunnen krijgen. Dus zou jij het leuk vinden om te komen helpen, dan ben je van harte welkom en meldt je aan door een mailt te sturen naar het bovenstaande mailadres.

Wij kijken er naar uit om samen met jullie zo’n leuke dag te beleven en hopen dan ook dat jullie aanwezig zijn om het goede doel te steunen en de vereniging te ondersteunen. Tot 9 februari!

Download hier het inschrijfformulier

Overige informatie

Wanneer: 9 februari 2020

Waar: turnhal Zwanensingel 9, Vlaardingen

Tijd: Van 14.00 tot 18.00

N.B. Verdere informatie over de rondes waarin wordt geturnd en tijden volgen op dag zelf. Het bijwonen van dit event is geheel op eigen risico. VG Dynamiek is niet aansprakelijk voor eventuele diefstal of persoonlijk letsel.

Onze partners
Onze "dikke" vrienden