Informatie Buiten Trainen

Beste allemaal,

Zoals beloofd een update met betrekking tot het buiten trainen en het daarbij behorende protocol.

Het protocol is in principe goedgekeurd alleen wilde gemeente Vlaardingen nog een aanvulling zien voor ouders/ verzorgers. Dit hebben wij inmiddels opgesteld en opnieuw ingediend. Tevens hebben we in het protocol nog aanvullingen beschreven met betrekking tot het gebruik van materiaal en de schoonmaak hiervan. Deze aanvulling zorgt ervoor dat de trainsters beter weten wat er mag en wat er kan. We verwachten weer een snel antwoord.

Met betrekking tot de locatie kunnen we het volgende delen: Onze eerste voorkeur ging uit naar een veld van sv CWO en het calisthenics park (dat is gelegen op het terrein van CWO). Helaas kunnen we geen gebruik maken van een veld bij CWO. Op 2 van de 4 velden wordt er heel de week voetbaltraining gegeven. De 2 overige velden mogen niet in gebruik worden genomen in verband met onderhoud.

Het calisthenics park blijft dicht tot 1 juni. We hebben de vraag gesteld of we na 1 juni daar eventueel kunnen trainen. Het trainen in het calisthenics park lijkt ons van meerwaarde voor turnsters en turners. De gemeente laat ons nog weten of we daar op afgesproken tijdstippen terecht kunnen voor training. Het park wordt dan voor ons gereserveerd.

We zijn met onze tweede voorkeur (een locatie van Scouting Vlaardingen) in overleg of we daar door de weeks terecht kunnen om te trainen. Zodra hier goedkeuring of afkeuring voor is gekregen worden jullie weer geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.G. Dynamiek

Onze partners
Onze "dikke" vrienden