UPDATE Opstarten na de vakantie

Beste leden, ouders/verzorgers,

Wij hebben vanmiddag groen licht gekregen vanuit de gemeente Vlaardingen met betrekking tot de zalen welke wij gebruiken. Dit betekent dat ook de lessen die deze week eigenlijk nog niet konden opstarten TOCH door kunnen gaan. Wij zijn natuurlijk heel blij met dit bericht.

Wij hebben daarom ook besloten om met ingang van 1 september alles weer volgens het bekende rooster te laten doorgaan.

We hebben ook vragen gekregen over looproutes en dan met name bij de turnhal. De looproutes gelden nog steeds. Dit betekent buiten verzamelen, gezamenlijk naar binnen met de trainster en via de achterdeur om het pand heen weer naar de verzamelplaats. Zodra hier verandering in komt laten we jullie dit gelijk weten.

Veel plezier en tot snel.

Onno Dooms

Voorzitter V.G. Dynamiek

Onze partners
Onze "dikke" vrienden