Inschrijven Springdagen Sommelsdijk

Dit jaar gaan wij weer naar de Springdagen in Sommelsdijk. Een hele dag bezig zijn met springen (airtrack, airbox xl, grote trampoline, trapeze zwaaien, dubbele minitrampoline, minitrampoline’s), zwemmen, klimmen, tokkelen, bowlen en handboogschieten. Het eten en drinken en het vervoer naar Sommelsdijk… alles wordt op deze dag voor jullie geregeld.

Dit jaar gaan wij op 23 oktober 2020 naar Sommelsdijk! Gaan jullie weer mee??

Veiligheid in verband met Corona (informatie van de organisatie)

Zoals u van ons gewend bent, staat veiligheid voorop. Niet alleen wat betreft veilige toestellen en gediplomeerde begeleiding, maar ook de veiligheid voor iedereen om verspreiding van het corona virus te voorkomen. Wij volgen alle maatregelen die door de overheid verplicht zijn. Wanneer de overheid de maatregelen verscherpt, waardoor de Springdagen niet door kunnen gaan, dan krijgt iedereen zijn/haar geld terug.

Inschrijven voor deze fantastische dag kan door middel van deze link.
U komt dan meteen op de inschrijfpagina terecht:

Let op inschrijven kan tot 25 september 2020

Onze partners
Onze "dikke" vrienden