Brief 20 November 2020

Beste Leden,
Langzaamaan loopt het jaar 2020 op zijn eind.
Een jaar waar nog lang over gepraat zal worden, een onvergetelijk jaar.
Velen van ons hebben te maken met het Corona virus… in de familie…. werk…. vriendenkring… of zelf besmet (geweest)…
Helaas is het nog niet voorbij..!!

Ons bereikte afgelopen vrijdag het bericht dat zowel Regine als Noa Schuchhard positief getest zijn. Hun lessen worden zoveel als kan overgenomen.
Veel beterschap!

Aan het eind van dit donkere jaar gloort er een nieuw jaar…een fris jaar… nieuwe kansen….laten we hopen dat we snel weer naar het oude normaal kunnen… mensen een hand kunnen geven.. een knuffel.. een omhelzing…
Gelukkig worden de maatregelen vanuit de regering langzaam wel weer vrijgegeven.. zodat ook wij als bestuur weer kunnen zeggen dat alle groepen (natuurlijk met inachtneming van onderlinge afstand en regels) op kunnen starten…. Zodat we allemaal ook weer het nieuwe, frisse jaar sportend in kunnen.

Ook als bestuur gaan we een nieuw jaar in. We hebben in de laatste maanden afscheid genomen van Lennard Kral en Ilse van Eck. Twee personen die zich hard hebben ingezet de laatste jaren en die ook een belangrijke rol in het fusie-traject hebben gespeeld. Hun plaatsen zullen worden ingenomen door Raymond de Wit (bestuurslid activiteiten) en Leon Kester (Penningmeester).
Diana Ringeling (bestuurslid technische zaken) en Ludia van der Meer (secretariaat) completeren het bestuur.

Helaas heb ikzelf moeten besluiten om per 1 januari geen voorzitter van deze prachtige vereniging te kunnen zijn. Mijn eigen werkzaamheden nemen zoveel tijd in beslag dat hierdoor geen ruimte meer is om invulling te geven aan deze mooie en eervolle taak.
Ik wil iedereen bedanken voor alle inzet van afgelopen jaar. Trainsters, vrijwilligers, iedereen… maar vooral jullie; de leden. Zonder jullie is er geen vereniging!

Met sportieve groet,
Onno Dooms
(nog) voorzitter V.G. Dynamiek

Onze partners
Onze "dikke" vrienden