Nieuws 15 december

Beste Leden,

Gisteravond is er vanuit de regering een lockdown opgelegd voor veel sectoren, ook aan de binnensport.
Dit betekent voor V.G. Dynamiek dat ook wij op slot gaan tot 19 januari en dat we op 12 januari hopen te horen dat hierna weer wat mogelijk is.
Ook alle activiteiten waaronder nieuwjaarsreceptie en disco worden voorlopig on-hold gezet in afwachting van betere berichten.

Het bestuur heeft daarom besloten dat er voor een periode van 1 maand geen contributie betaald hoeft te worden. De contributie zal wel zoals gebruikelijk automatisch worden afgeschreven waarna u dit kunt storneren, maar zouden het zeer welkom vinden als u zou
besluiten om dit niet te doen om de vereniging gezond te houden.

Ik zou graag iedereen nogmaals willen vragen om de regels te blijven volgen hoe moeilijk dat soms ook is…. Blijf je handen wassen, hoesten en niesen in de ellenboog, bij verkoudheid blijf thuis en laat je testen bij klachten!

Laten we zo helpen om positief mee te werken aan de lockdown zodat er snel weer meer, veel meer mogelijk is.
Via hier willen wij ook iedereen bedanken die in de gezondheidszorg voor ons allen klaar staan. De meeste aandacht gaat uit naar de bekende gezichten op tv, maar juist de mensen die elk deel van de dag, vaak anoniem, hun werk doen in bijvoorbeeld de ziekenhuizen… hulde aan hen!

Met sportieve groet,
Onno Dooms
Interim-voorzitter V.G. Dynamiek

Onze partners
Onze "dikke" vrienden