Nieuws 5 september

Beste ouders en leden,

Via deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van het laatste nieuws van onze vereniging.

De zomer vakantie is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen en wij zijn deze week ook weer gestart met de lessen geven in de verschillende gymzalen en Turnhal. Gelukkig zijn de coronaregels versoepelt en kunnen wij binnen alle lessen geven. De basis regels handen wassen en afstand houden blijven natuurlijk gewoon nog van kracht. Bij klachten: blijf thuis en laat u snel testen.

Ondanks de huidige corona maatregelen kunnen wij u melden dat er al diverse activiteiten op de planning staat. Voor dit jaar en volgend jaar. Noteer deze activiteiten alvast in u agenda.

Algemene ledenvergadering 14-10-2021

De  Algemene Leden Vergadering, wordt gehouden 14 oktober online. Wij zullen u hiervoor nog een uitnodiging sturen . Wil u hier aan deelnemen meld u zich aan. U krijgt dan een link gestuurd om bij de vergadering online aanwezig te zijn.

Voor de kascontrole 2021 zoeken wij twee personen die onze penningmeester kan controleren op de  werkzaamheden van het afgelopen jaar. U kunt zich aanmelden via het bestuur email.

Grote Club Actie

De Grote Club Actie start op zaterdag 18 september 2021. Ook dit jaar zullen we weer  meedoen en zijn er ook weer prijzen te verdienen voor de meest verkochte loten. U ontvangt hierover van ons binnenkort meer informatie.

Wedstrijden seizoen 2021/2022

Met ingang van dit turnseizoen heeft de KNGU een vernieuwd wedstijd- en oefenstofsysteem. Hierdoor zullen sommige turners en turnsters in een andere wedstrijd groep uitkomen dan u wellicht had verwacht.  

Op de site van de KNGU vindt u hierover meer informatie.

Springdagen

6 januari 2022 gaan wij weer naar Springdag in Sommelsdijk in de Kerstvakantie. Aanmelden en betalen gaat via de website. Verdere informatie komt later in het jaar op de website te staan.

Al deze activiteiten zijn onder voorbehoud i.v.m. de Coronaregels . Houdt daarom onze website en nieuwsbrieven in de gaten.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen u een hele fijne turnseizoen toe.

Bestuur V.G Dynamiek.

Onze partners
Onze "dikke" vrienden