Nieuws 16 januari

Beste leden, ouders,

Afgelopen vrijdag 14 januari , heeft er weer een persconferentie plaatsgevonden over de bestrijding van COVID. Hieruit is aangegeven dat binnensporten voor alle leeftijden weer is toegestaan. Vanaf morgen 17 januari 2022 starten allen lessen volgens het normale vaste rooster. Voor lessen tot 18 jaar zijn er geen extra maatregelen. Het coronatoegangsbewijs blijft vanaf 18 jaar wel verplicht binnen bij sporten. Zij moeten wel een QR code laten zien.

Houdt u zich wel aan basisregels.

  • Was vaak en goed uw handen.
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht.

Grote Club Aktie

De Grote Club Aktie is weer afgelopen en de opbrengst is 2.202,40 euro. Dit bedrag is hoger dan voorgaand jaar. Van het bedrag willen we graag nieuwe materiaal kopen voor de jongens turnen. Onlangs is er een brug gekocht voor de jongens die nu in de Turnhal staat. Deze brug is bedoeld voor de selectie jongensgroep. 

Contributie januari 2022. 

In de maand januari zal er geen incasso plaatsvinden van de contributie. Omdat de zalen i.v.m. lockdown een maand dicht is geweest.

Activiteiten commissie.

Voor deze commissie zoeken wij ouders die mee willen helpen met activiteiten organiseren . U kunt zich aanmelden via bestuur email.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen u een hele fijne turnseizoen toe.

Bestuur V.G Dynamiek.

Onze partners
Onze "dikke" vrienden