Inschrijven Recreantenwedstrijd

Beste ouders en leden

Aan alle recreatieve turnsters, turners van onze vereniging en hun ouders/verzorgers,

Op zaterdag 9 april 2022 wordt in de Vreeloohal in de Lier de recreanten wedstrijd georganiseerd. Er wordt geturnd op vijf toestellen.( balk, ringen, brug, lange mat, sprongen).Hier oefenen we voor tijdens de lessen De vier beste scores tellen voor de totaalscore. Per niveau en leeftijd kan er een medaille worden verdiend. De wedstrijden zijn voor meisjes en jongens vanaf geboortejaar 2015 (pre instap) of eerder. Alle deelnemers verdienen in ieder geval een diploma met zijn of haar scores.

Let op: deze wedstrijd is alleen voor kinderen die maximaal 1 uur in de week turnen. Als je meer dan 1 uur in de week turnt kan je niet meedoen aan deze wedstrijd.

Wij vinden het als vereniging super als er veel kinderen meedoen

Meedoen kan uitsluitend door je aan te melden via onderstaande formulier en op te sturen naar het bestuur email.

bestuur@vgdynamiek.nl. geef geen briefjes af bij de trainster. !!!

Het inschrijfgeld bedraagt 8,00. Dit wordt geïncasseerd door automatisch incasso waarvoor u toestemming geeft.

 Op 18 februari 2022 sluit de inschrijving.

Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden. Vul het formulier digitaal in en stuur dit naar het genoemde email-adres. Let op alleen digitaal inschrijvingen worden verwerkt. Niet afgeven aan de trainsters.

Lever het inschrijf formulier digitaal in voor 18 februari a.s. Dit is de sluitingsdatum.

Zodra wij van de organisatie de exacte tijdsindeling krijgen geven we deze aan u door. Dit is vaak pas 1 a twee weken voor de wedstrijd. Wij hebben geen invloed op deze tijden.

Graag zie we iedereen in een verenigingspakje, maar door het bijzondere jaar en levertijden van de CEK(meisjes) is dat waarschijnlijk niet haalbaar. Meedoen is belangrijker. Heren kunnen hun turnpak kopen via Lein71. Meer info vind u hier.

Met vriendelijke groet,

Bestuur  V.G. Dynamiek.

Onze partners
Onze "dikke" vrienden