Grote Clubactie 2022

Aan alle leden van V.G Dynamiek, ouders en/of verzorgers,

V.G. Dynamiek gaat loten verkopen met de Grote Clubactie.

Zaterdag 24 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen.

Jeugdleden (vanaf 6 jaar) zullen via het verkoopboekje en sticker (die je op de les krijgt) op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. De persoonlijke sticker kan je bovenop je boekje plakken. Zo heb je toegang naar je eigen persoonlijke verkooppagina.

Houdt wel bij hoeveel loten je via de QR code heb verkocht. Schrijft dit wel in het boekje op.

Of met een automatische incasso. De voordelen hiervan zijn dat je maar één keer de kopers hoeft te benaderen. Voor de lotenkopers zal bij afschrijving van het totaalbedrag het/de lotnummer(s) op het dagafschrift van bank of giro verschijnen. Loten kwijtraken kan dus ook niet meer. Let er wel op dat de kopers het aantal loten, adresgegevens, IBAN bank- of gironummer invullen en een handtekening plaatsen. Bij het ontbreken van één van deze gegevens kan er geen deelname plaatsvinden!

Jij als verkoper verdient ook een extraatje.

Als dank voor je inzet krijg je een presentje! Als je meer dan 25 lootjes verkoopt krijg je een cadeaubon van SportEmotion van 7,50 euro. Als je meer dan 45 lootjes verkoopt, krijg je een cadeaubon van SportEmotion van 15,00 euro, dus doe je best verkoop zoveel mogelijk lootjes aan heel je familie en al je vrienden, kennissen en buren!

Hoe krijgt je een presentje: Stuur een email naar het bestuur@vgdynamiek.nl. Geef  je aantal loten boven de 25 door. Naam, Telefoonnummer en emailadres. Zo kunnen wij jouw presentje gaan regelen.

Ook door de Grote Clubactie wordt een verkoopwedstrijd georganiseerd voor de lotenverkopers, dus probeer zo veel mogelijk loten te verkopen.

Belangrijk om te weten:

  • Vanaf zaterdag 24 september 2022 mag je beginnen met loten verkopen! Beslist niet eerder.
  • Uiterlijk 10 november 2022 de volledig ingevulde verkoopboekjes inleveren bij de trainsters! Nieuwe boekjes nodig vraagt het aan de trainsters.
  • Trekking is op 6 december 2022.

Namens het bestuur wensen wij jullie heel veel succes met de verkoop!!

Onze partners
Onze "dikke" vrienden