Nieuwsbrief September 2022

Beste ouders en leden,

Via deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte brengen van het laatste nieuws van onze vereniging.

De zomer vakantie is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen en wij zijn ook weer gestart met de lessen geven in de verschillende gymzalen en Turnhal. Onze trainster Anouk is pas getrouwd en twee trainsters Jessy en Eva van de selectie groepen zijn helaas gestopt met les geven bij onze vereniging. 

**Voor dit jaar en volgend jaar staan er al  weer diverse activiteiten en wedstrijden op de planning. Noteer deze activiteiten alvast in u agenda!!.

Algemene ledenvergadering 14-10-2022.

De  Algemene Leden Vergadering, wordt gehouden 11 oktober a.s. De vergadering wordt gehouden bij de voetbalvereniging CWO, Trimpad 12, 3135 GA te Vlaardingen. Na deze vergadering is er nog tijd voor een hapje en drankje. U kunt zich aanmelden tot 5 oktober a.s. als u wil komen naar deze vergadering.

Grote Club Actie.

Op zaterdag 24 september a.s start de Grote Club Actie.  Op deze dag mag je beginnen met het verkopen van de loten. Doet u allemaal weer mee om zoveel mogelijk loten te verkopen? Voor de kinderen zijn leuke prijsjes te winnen.

Springdagen.

Op 3 of 5  januari 2023 gaan wij weer naar Springdag Sommelsdijk . Dit is in de Kerstvakantie. Aanmelden en betalen gaat via de website. Verdere informatie komt later in het jaar op de website te staan.

Kamp.

Na drie jaar willen wij graag in het nieuwe seizoen weer een kamp gaan organiseren. Wij zoeken ouders en leden die mee willen helpen met het kamp en goed kunnen organiseren. U kunt zich hiervoor aanmelden via het mail account van het bestuur: bestuur@vgdynamiek.nl.

Juryleden.

Om ons juryleden bestand op peil te houden zoeken wij nieuwe juryleden, Die een korte cursus willen gaan doen. Om daarna zelfstandig te kunnen jureren bij verschillende wedstrijden. . U kunt zich hiervoor aanmelden via het mail account van het bestuur: bestuur@vgdynamiek.nl.

Onderlinge wedstrijd.

Wij willen dit jaar de onderlinge wedstrijd gaan organiseren.  Op dit moment zijn wij op zoek naar een geschikte locatie waar de wedstrijd gehouden kan worden. Zodra wij hier meer over weten zullen wij u daar over berichten. Ook zal deze wedstrijd een andere opzet gaan krijgen , dan voorgaande jaren.

Opening seizoen feest 2022.

Deze feest gaat helaas niet door. Wij willen wel graag u uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering  en erna voor een hapje en drankje.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en wensen u een hele fijne turnseizoen toe.

Bestuur V.G Dynamiek.

Raymond de Wit

Diana Ringeling

Ludia van der Meer

Leon Kester

Onze partners
Onze "dikke" vrienden