Onderlinge Wedstrijden 2023

Beste ouders, verzorgers en leden,

Op zaterdag 4 november 2023 organiseert VG Dynamiek voor het eerst sinds de fusie een onderlinge wedstrijd.

De wedstrijd zal plaatsvinden in Sporthal Zuid in Schiedam, Dirk Durrerstraat 1.

Tijdens deze dag wordt uw kind in een ronde ingedeeld, en kunt u ongeveer 2 uur genieten van de turnkunsten van uw kind en de andere kinderen. De tijden van de ronde waarin uw kind wordt ingedeeld krijgt u ongeveer 2 weken van tevoren.

De jongste kinderen zullen meedoen met een meetmoment, tijdens deze wedstrijd laten de kinderen op 4 toestellen kleine onderdelen zien aan de jury, die deze oefeningen beoordeelt met een sticker (goud, zilver of brons). Alle kinderen krijgen een diploma en medaille aan het eind.

De oudere kinderen turnen een echte wedstrijd, en laten op 4 toestellen (dames) en 6 toestellen (heren) oefeningen aan de jury zien die met een cijfer worden gewaardeerd. Aan het einde van de wedstrijd is er zo een winnaar, hier krijgt ook iedereen een diploma en medaille.

We hopen dat iedereen meedoen, deelname aan de wedstrijd kost 5 euro, en zal via automatische incasso worden betaald.

Opgeven kan via het invullen van de google form:

https://forms.gle/moKf1rt9UZhudnNn6

Inschrijven kan tot en met 30 september 2023

Bij dit formulier vragen we ook of u kunt helpen tijdens deze dag, voor het organiseren van een wedstrijd zijn tijdens de dag ook nog veel taken waarbij we alle hulp kunnen gebruiken. U kunt bijvoorbeeld helpen bij de catering, of met diploma’s maken.

Bij vragen kunt u bij de eigen trainster of mail naar: turnenopdonderdag@gmail.com

We hopen op een leuke dag,

Trainsters en bestuur van VG Dynamiek

Onze partners
Onze "dikke" vrienden