Terugblik Onderlinge Wedstrijden 2023

Schiedam/Vlaardingen, november 2023 – Afgelopen zaterdag 4 november was het tijd voor de eerste onderlinge wedstrijd van V.G Dynamiek. Sinds de fusie van voormalig Leonidas Dovido en Triade is er nog geen onderlinge wedstrijd geweest. Het was een bijzonder mooie dag voor alle turnsters, turners, trainsters, bestuursleden, juryleden en ouders. Er namen aan deze wedstrijd 146 turnsters en turners deel, die verdeeld waren over 3 rondes. Er was veel enthousiast publiek aanwezig om de turnsters en turners aan te moedigen.

Tijdens de wedstrijd deden er, buiten de leden die al een tijd turnen en al vaker een wedstrijd gedaan hebben, ook een hoop nieuwe leden mee. Het was fijn om te zien dat alle leden, met de gezonde zenuwen, allemaal een hele mooie (eerste) wedstrijd gedraaid hebben. De wedstrijd vond plaats in Schiedam, omdat er in Vlaardingen helaas geen geschikte turnzaal is om een wedstrijd in te organiseren.

In ronde 1 waren de jongens (selectie en recreanten), selectie middenbouw niveau 4 & 5, recreanten meiden niveau H en onderbouw recreanten in het meetmoment aan de beurt.

De wisselbeker voor heren selectie is gewonnen door Sef, de wisselbeker voor heren recreatie is gewonnen door Bink en de wisselbeker voor selectie middenbouw is gewonnen door Eva. Victoria, Marah, Zara en Mirthe deden voor het eerst mee met niveau H, dit maakte voor hun deze wedstrijd extra spannend. Zij hebben alle vier in deze ronde hele mooie oefeningen laten zien aan de jury.

In ronde 2 waren de recreanten meiden niveau 7 & 8 aan de beurt, samen met de onderbouw recreanten & selectie voor het meetmoment. De wisselbeker voor de recreanten is gewonnen door Shirly Ann.

In ronde 3 waren de senioren, junioren en jeugd-selectie aan de beurt. Hier werden veel nieuwe oefeningen laten zien in niveaus F, E, D en C. De wisselbeker voor selectie bovenbouw 4e/5e/6e divisie is gewonnen door Dalina, de wisselbeker voor selectie bovenbouw 3e divisie is gewonnen door Lara.

In de derde ronde was de Wethouder Sport & Bewegen Arnoud Proos aanwezig. Hij heeft de turnsters in actie gezien en heeft na deze ronde de prijzen uitgereikt aan de deelneemsters.

Al met al was het een geslaagde (eerste) onderlinge wedstrijd waar met een goed gevoel op terug gekeken kan worden. De turnsters en turners mogen trots zijn op hun prestaties. We kijken uit naar de rest van het seizoen!

Foto’s gemaakt door: Elynn Schuchhard. Geïnteresseerd in meer foto’s? Zie volgende link: https://www.oypo.nl/BB874EB23405BB78

Onze partners
Onze "dikke" vrienden