Afscheid juf Riet

Beste ouders en leden, 
 
Over 2 weken is het zo ver dan gaat Juf Riet Kleinschmidt stoppen met lesgeven bij onze vereniging. Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan! 
 
Riet gaat in 1950, toen ze 6 jaar was, op gymnastiek bij de verenging Ahoy. Daarna gaat zij in 1970 naar de gymnastiekvereniging MAAS Rotterdam waar ze is begonnen met lesgeven 
.   
Zij heeft daar jaren les gegeven, ook toen ze al bij Leonidas Dovido was begonnen met lesgeven. Toen de vereniging M.A.A.S ophield te bestaan heeft Riet alleen nog maar bij Leonidas Dovido/GV Dynamiek lesgegeven. Altijd op de woensdag. Vele kinderen hebben les gekregen van Riet.  
 
Het lesgeven heeft Riet doorgegeven aan haar dochter Marina. Vanaf 1994 geef Marina les bij de gymnastiekvereniging O.K.K. in ’s-Gravenzande. Maar Riet heeft het ook doorgegeven aan haar kleinkinderen. Haar Kleinzoon heeft een tijdje lesgegeven bij de O.K.K. en haar kleindochter geeft ook les bij de O.K.K. Riet helpt nu ook vaak mee bij de activiteiten van O.K.K. De leden zeggen altijd oma Riet.  
 
Riet heeft in 1953 al meegedaan bij de Gymnastrade die in Amsterdam werd gehouden. Zij was toen 9 jaar! Sinds 2020 gaat zij met haar dochter en kleindochter naar de Wereld Gymnastrade. Zij zijn naar Oostenrijk geweest en vorig jaar was de Gymnastrade in Amsterdam. In 2027 hopen Riet en haar dochter en kleindochter met z’n drieën naar Portugal te gaan. 
 
Om dit afscheid te vieren vragen wij om allemaal te komen op 10 juli a.s tussen 17. 00 en 17.15 uur in de gymzaal aan het Kruidenpad 3.  Zodat wij met zijn allen Riet in het zonnetje kunnen zetten en afscheid van haar kunnen nemen. 
 
Laat via een mail aan bestuur@vgdynamiek.nl even weten als je erbij wil zijn. 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Het Bestuur.  
Onze partners
Onze "dikke" vrienden