Afscheid trainster Janny

Vlaardingen, 27 juni 2024.  

Beste ouders en leden, 

Over 2 weken is het zo ver dan gaat Juf Janny Vermeij stoppen met lesgeven bij onze vereniging.  Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan! 

Janny geeft al 60 jaar les bij onze vereniging. Zij heeft van jong tot oud leden les gegeven. Van meisjes tot jongens in verschillende gymzalen in Vlaardingen.  

De laatste 10 jaren geeft zij alleen nog maar les aan de 50+ dames. Eerst nog in de gymzaal Baarnehoeve in de Holywijk en de laatste jaren alleen nog in de gymzaal Thorbeckestraat.  

Deze dames komen elke week trouw naar de les en is een hechte groep. Waar lief en leed wordt gedeeld. Als er iemand jarig is wordt er getrakteerd.  

Janny bereid haar les goed voor. Zij geeft namelijk nog les op muziek. Zij zoekt overdag de muziek uit waar les op gegeven kan worden. Ook worden toestellen en materiaal gebruik in haar les. Nu zij 85 jaar is. Wil zij gaan stoppen met lesgeven bij onze vereniging.  

Om dit afscheid te vieren vragen wij om allemaal te komen op 3 juli a.s. om 20.00 uur in de gymzaal aan de Thorbeckestraat 1.  Zodat wij met zijn allen Janny in het zonnetje kunnen zetten en afscheid van haar kunnen nemen. 

Laat via een mail aan bestuur@vgdynamiek.nl even weten als je erbij wil zijn. 

Met vriendelijke groet,  

 Het Bestuur.  

Onze partners
Onze "dikke" vrienden