“Wat kun jij doen om je club een handje te helpen?”

Want vrijwilligers maken het mogelijk om onze turnsters en turners te laten genieten van de gymsport! Maar dat is niet het enige… Het levert nieuwe contacten op, samen een steentje bijdragen aan een gemeenschappelijk belang of doel! Dit zorgt weer voor een voldaan en trots gevoel.   

Veel vrijwilligers zijn er nodig.

De gymsport is bij uitstek een sport die heel erg leunt op vrijwilligers. Dit komt o.a. doordat het een jury-sport is. Jury-leden zijn enorm belangrijk voor het kunnen organiseren van wedstrijden. Elke vereniging is verplicht om jury-leden aan te leveren.

We willen graag naast alle trainingen leuke andere activiteiten organiseren zoals: een Sinterklaasfeest/ Pietengym, Turnkamp, Disco en nieuwjaarsreceptie, Familie-Turndag, Springdagen Sommelsdijk, Vlaardings Sportfeest, Ukkies in beweging (VIB)en wellicht leuke activiteit als afsluiting van het seizoen. 

Daarnaast is het belangrijk dat onze leden in een schone omgeving kunnen sporten. De gymzalen worden voor ons schoongemaakt maar de turnhal niet. Dit moeten we met zijn allen doen! 

Extra middelen om leuke dingen te doen, om materiaal aan te kunnen schaffen, daarvoor is extra geld nodig. Sponsoring en het werven van donaties zijn voor elke vereniging hartstikke belangrijk!

Vele handjes maken licht werk! 

Zou u zo af en toe een handje willen uitsteken en de vereniging helpen te groeien en te bloeien dan kunt u zich hier aanmelden. U zit nergens aan vast en wij zullen contact met u opnemen. Alvast Bedankt!

Onze partners
Onze "dikke" vrienden